-----

| gewoon trouw aan jezelf ~ brein en intuïtie in balans |

2021 – TIJD VOOR MEER HELDERHEID

>> Graag ga ik ook met jou in gesprek over zelfkennis en bewustwording. In actie komen en vanuit authenticiteit handelen. Gewoon trouw aan jezelf.  Brein en intuïtie in balans.

Plan nu jouw gesprek.

>> Het eerste kennismaking/ match-gesprek; daar ga ik open in. Niet als expert, niet als iemand met alle antwoorden, maar als iemand met een luisterend oor en de behoefte om jou te ondersteunen en te ervaren of ik iets voor jou kan betekenen.
Gewoon authentiek, creatief en in verbinding. Ook jouw gevoel zal aangeven of je een match ervaart of niet.

>> Herken jij je in 

  • het ongemakkelijk voelen,
  • het graag eigenlijk alles zelf willen doen,
  • perfectionistisch,
  • alle ballen hoog willen houden,
  • het intens ervaren
  • snel denken
  • onrust ervaren

In plaats van je altijd maar moeten aanpassen en meepraten zou het toch veel fijner zijn om vanuit gelijkwaardigheid en respect een gesprek te kunnen voeren. 

Zie jij jezelf als een dienstbare duizendpoot, die getalenteerde aanpasser of gepassioneerd perfectionist? Herken je jezelf in die persoon voor wie het allemaal soms net te langzaam gaat en eigenlijk graag eens wat meer wil doorpakken? Staat jouw brein altijd aan en ben je op zoek naar meer flow, voldoening en een plan?

Bij JosIe-Q staan de vragen centraal: Wat zijn jouw wensen en wat zijn jouw uitdagingen? Laten we het hebben over welke stappen jij wilt zetten, welk pad wens jij te bewandelen om te komen waar je wilt zijn? Wat heb jij nu nodig? Laat het me weten, dan loop ik een stuk met je mee.

Laten we kennismaken en in gesprek gaan, vertel mij je verhaal, stel je vragen. Ik denk met je mee als JosIe-Q, als geïnteresseerde, als moeder, als dochter, als ervaringsdeskundige, als talentbegeleider, als mens.

>> In de week na het gesprek zal ik je per e-mail een voorstel sturen met:

-  onderwerpen die naar mijn mening van invloed kunnen zijn op jouw situatie en die meer helderheid kunnen bieden en waar we dus samen aan gaan werken tijdens de sessies

-  aantal bijeenkomsten (dagdeel of losse sessies)

- locatie : online / live 

- en natuurlijk de vraag welke behoefte / aanvullingen jij nog hebt. 

- en uitleg hoe nu verder.

Het voorstel is gebaseerd op een een uurtarief van €80,-  excl. BTW. 


Laten we kennismaken en plan nu jouw gratis gesprek in de agenda 

Dus let's connect en plan jouw afspraak of stuur me een bericht via  info@josie-q.nl 
Instagram  Josie_q_ / Facebook  Josie-Q 


Let's Connect !E-mailen
Instagram